Herinrichting Stationsplein Kontich-Kazerne : jouw inbreng telt

Het Stationsplein in Kontich is een belangrijke ruimte voor Kontich-Kazerne en het station. Om deze ruimte aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker te maken, wordt er een herinrichtingsplan opgesteld. Lokaal bestuur Kontich betrekt je graag bij het ontwerp hiervan.

Participatiemarkt
In deze fase leggen we je 3 modellen voor die een mogelijke invulling op het gebied van verkeer, groen en gebruik weergeven. In een later stadium gaan we in op meer detail, zoals materiaalgebruik en objecten. Om zoveel mogelijk inbreng te genereren, wordt het stationsgebouw van Kontich ingericht als participatiemarkt. Drie weken lang, van 14 maart tot en met 5 april tonen we de modellen en mag iedereen zijn inbreng geven.

Inloopbijeenkomst
Deze éénmalige informerende bijeenkomst is op donderdag 14 maart van 16.00 tot 20.00 u. en heeft als doel om je persoonlijk alle informatie te verstrekken over het proces en de drie modellen die getoond worden.

Vragen met betrekking tot de locatie ? Neem contact op met de dienst omgeving via vergunningen@kontich.be of via tel. 03 / 246 25 80.

Foto’s (c) Gazet van Hove.