3de Uitgave van “Hove Beleeft” komt er eind maart aan

“Waarom verder lopen als je het ook in Hove kan kopen” is een slogan die de Hovese winkeliers hoog in het vaandel dragen. En dat het gezellig winkelen is in deze kleine gemeente willen ze nog maar eens aantonen met de 3de uitgave van “Hove Beleeft”. Graag verwelkomen ze iedereen op de 3de uitgave van ‘Beleef Hove’, met ook dit jaar een inclusief Food festival op zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019.

Meer dan 20 handelszaken openen die dagen hun deuren. Dus kom er zeker eens een kijkje nemen. En na de succesvolle uitgave van vorig jaar, kan je aan de kerk in het centrum van Hove weer een compleet Food Festival terugvinden, inclusief springkastelen voor de kleinsten en iets groteren. Ook Bungee Jump is weer van de partij zeggen ze bij de organisatoren. En ook de vrije Radio Zuidrand zal er live uitzenden op zaterdag 30 maart en verslag brengen op zondag 31 maart 2019. Zo kom je ook thuis of in andere gemeenten van de Zuidrand en de Rupelstreek alles te weten over deze 3e uitgave van Hove Beleeft. Luister op die dagen dus naar de frekwenties 105.1 FM in de Zuidrand en 106.5 FM in de Rupelstreek of wereldwijd via www.radiozuidrand.be . “Beleef Hove 2019” is een organisatie van De Middenstand Hove, Hove Onderneemt !  i.s.m. de gemeente Hove, Radio Zuidrand, Saltus Springkastelen, 3forLife Evenementen bureau en The Cook Stays. Hou vanaf nu in Hove ook je brievenbus in de gaten voor de unieke jeton kaart boordevol voordelen !

Tot binnenkort !

Foto’s © Gazet van Hove.