N-VA Kontich-Waarloos levert twee sterke vrouwen voor nationale verkiezingen

De twee enige vrouwelijke schepenen van Kontich op dit moment, Marleen Van den Eynde en Cindy Vanbaeden, komen allebei op voor de N-VA bij de nationale verkiezingen van 26 mei e.k.  Marleen Van den Eynde is sinds 2016 schepen in Kontich en is nu bevoegd voor burgerzaken, dierenwelzijn, lokale economie, markten en ontwikkelingssamenwerking. Cindy Vanbaeden is een nieuwkomer in het schepencollege sinds begin 2019, met als bevoegdheden welzijn, personeel en patrimonium.

Marleen

Marleen is tiende opvolger voor de kamer en Cindy is zesentwintigste op de lijst voor het Vlaams parlement. “Wij zijn blij dat we de Kontichse eer kunnen verdedigen tijdens deze verkiezingen, samen met toch wel enkele toppers voor N-VA uit de Zuidrand,” aldus Marleen. Cindy voegt toe : “We zijn blij dat we N-VA actief mee kunnen steunen bij deze verkiezingen. Net als in Kontich en Waarloos, zijn Vlaanderen én België gebaat met N-VA in het bestuur. Bovendien zijn wij blij dat wij als “sterke dames” Kontich op deze manier mee op de kaart kunnen zetten.”

Art. 1 Statuten N-VA