Project Scheihagenstraat – omgevingsstraten

Na een lange aanloopperiode, is de aanvang van het project nabij: half april plant de aannemer, Willemen Infra, de werken te starten. In eerste instantie zou het gedeelte Scheihagenstraat van Pronkenbergstraat tot nr. 34 aangepakt worden in functie van rioleringsaanleg. Kort nadien en overlappend wordt ook de wegenis (bovenbouw) in Wilgstuk en Kerkeland vernieuwd.

Omwille van de plaatsing van diverse aansluitputten en de bijkomende rioleringskoker, zullen een aantal nutsleidingen moeten verplaatst en omgeleid worden. Dit kan een tijdelijke onderbreking van de riolerings- en wegeniswerken met zich meebrengen; zonder onvoorziene problemen, is het de bedoeling om deze eerste fase voor het bouwverlof te voltooien.

Onderaan deze pagina vindt u de presentatie van de infoavond van 21/03/19 die de plannen en een eerste ruwe planning, alsook allerlei nuttige informatie rond huisvuilophaling en contacten, bevat. In de plannen moeten nog enkele aanpassingen gebeuren, op basis van de opmerkingen die genoteerd werden op de infoavond. Zodra deze in aangepaste vorm beschikbaar zijn, zullen ze op deze pagina gezet worden.

Bij aanvang van de werken, zal deze pagina regelmatig bijgewerkt worden, zodat een goed beeld van de evolutie via deze weg beschikbaar is.

Bijlagen

Foto’s (c) Gazet van Hove.