Edegem

Omleidingsplan

In de loop van april start de werf van het nieuwe vrijetijdscentrum (VTC). Om de bouw mogelijk te maken zal er in de Terelststraat vanaf eind april tijdelijk geen doorgaand autoverkeer mogelijk zijn. Wil je met de wagen sporthal Den Willecom of de muziekacademie bereiken, dan kan je de Terelststraat best inrijden door de omleiding via de Leonardo da Vincilaan of de Prins Boudewijnlaan te volgen. Op die manier geraak je ook vlot op de parkings links en rechts van de sporthal en de parking van de muziekacademie.

Voetgangers zullen in de Terelststraat nog wel kunnen passeren op het voetpad langs de  werfafsluiting. Fietsers mogen passeren met de fiets aan de hand. De aannemer zorgt voor een doorgang.

Zodra de aannemer klaar is met de ruwbouw en gevelbekleding zal hij de werfafsluiting kleiner maken en is er in de Terelststraat weer doorgaand verkeer mogelijk. De timing daarvan is nog niet concreet. We vermoeden dat er vanaf het najaar weer doorgaand verkeer kan zijn. Tegen de zomer van 2020 zou het VTC klaar moeten zijn.

Meer weten ? Tel. 03 / 289 26 50 of gemeentebestuur@edegem.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.