Bij de start van het zomerseizoen 2019 lanceert “Visit Lier” de tweede editie van de succesvolle Proeftoer, het lekkere rondje Lier. Deze proevertjestocht neemt je mee door de Pallieterstad en op zoek naar heerlijke hapjes en drankjes. Zo kan je de ontdekking van het Liers historisch erfgoed of het ontspannend shoppen combineren met zalig genieten van diverse smaken.

Op wandelafstand van elkaar vind je acht deelnemende handelszaken waar lekkere proevertjes klaarstaan. Proeftoer wordt voorgesteld in een handig booklet dat gemakkelijk in je borstzak of handtas past. Hierin zijn acht ruilbonnen samengebracht die je kan inwisselen voor een lekkernij. Een bijgesloten stadsplattegrond wijst je de weg. De deelnemende zaken zijn te vinden op de Grote Markt, het Zimmerplein, de Schapenkoppenstraat, de Frederik Peltzerstraat en de Antwerpsestraat in Lier.

De Proeftoer-booklets zijn te koop bij Visit Lier aan 9,95 euro en blijven geldig tot 31 maart 2020. “Het degusteren van al dat lekkers kan je prima spreiden over meerdere bezoeken naar onze stad” sluit de Lierse schepen van Lokale Economie Rik Verwaest af.

Foto’s (c) Gazet van Hove.