Volkssterrenwacht Urania : kijkavond op vrijdag 12 april 2019

Hove

Op vrijdag 12 april 2019 is er op Urania een kijkavond. Kom langs en werp bij helder weer een blik door onze telescopen. Zullen te bewonderen zijn : de maan en deep-sky objecten. De kijkavond start om 20u30 met een overzicht van wat er aan de hemel allemaal zichtbaar in ons Planetarium, nadien gaan we dan kijken door verschillende sterrenkijkers. Er zijn ook een hele reeks deep sky-objecten te zien, zoals de Pleiaden en de Orionnevel. De toegang is 6 euro, voor Urania leden is de toegang gratis. Reserveren voor deze kijkavond is niet nodig. Na deze prachtige ervaring geniet je in alle rust van een drankje in onze Astrobar tegen betaling. Als u onze parking gebruikt tijdens de kijkavond vragen wij geen grootlichten te gebruiken. Bedankt !

vrijdag 12 april 2019 van 20.30 tot 21.30 uur

Prijs : € 6,00

Waar ?

Volkssterrenwacht Urania vzw

Jozef Mattheessensstraat 60

2540   Hove

http://www.urania.be

Organisatie :

Volkssterrenwacht Urania vzw

Foto’s (c) Gazet van Hove.