Gezocht : Hovenaars met een hart voor ontwikkelingssamenwerking

Hove

Onze gemeente draagt een verantwoord mondiaal beleid hoog in het vaandel. Daarom nodigt het gemeentebestuur alle Hovese organisaties en geïnteresseerde inwoners uit om lid te worden van de Adviesraad voor Ontwikkelingssamenwerking (kortweg AROS). De adviesraad brengt iedereen samen die in Hove of in het Zuiden al rond ontwikkelingssamenwerking werkt of die vanuit een interesse voor een eerlijke wereld wil meedoen. Als lid van de raad hou je mee de vinger aan de pols van het mondiale beleid in Hove, bijvoorbeeld door advisering aan het bestuur omtrent mondiale thema’s. Daarnaast vind je er partners voor de organisatie van sensibiliserende en informatieve activiteiten voor inwoners, scholen of verenigingen.

De raad komt drie keer per jaar samen. Ben jij de enthousiasteling of geëngageerde organisatie waar we naar op zoek zijn ? Neem dan vóór 15 mei contact op met de dienst Ontwikkelingssamenwerking (tel. 03 / 460 33 26 of ontwikkelingssamenwerking@hove.be).

Foto’s (c) Gazet van Hove.