Davidsfonds Hove naar Brussel

Daguitstap met de trein naar Brussel : Coudenberg en Muziekinstrumentenmuseum

Op zaterdag 13 april organiseert het Davidsfonds Hove een interessante daguitstap naar Brussel, waar getalenteerde gidsen de deelnemers de ganse dag zullen begeleiden.

In de voormiddag bezoeken ze het voormalig paleis Coudenberg ondergronds, in de namiddag krijgen ze een rondleiding in de permanente expo van het Muziekinstrumentenmuseum (MIM).

Programma : 8.50u. : vertrek Hove station (aankomst in Brussel Centraal om 9.41u.), 10.00u. : geleid bezoek van 1,5 uur aan het voormalig paleis Coudenberg ondergronds, 12.00u. : lunch in het restaurant op de bovenste verdieping van het MIM, 13.30u. : geleid bezoek van 1,5 uur aan de permanente expo in het MIM, 15.00u. : einde bezoek, bij zonnig weer nog een ‘terrasje’ in de buurt van de Grote Markt, 16.19 of 17.19 uur : vertrek Brussel Centraal (aankomst in Hove om 17.10 of 18.10 uur). Gelieve je deelname te bevestigen bij Lieve Duffeler (lieve.duffeler@skynet.be , 0477 / 41.79.29.). Leden betalen 50 euro, niet-leden 55 euro (treinticket heen en terug, gids en inkom Coudenberg, lunch : hoofdgerecht, dessert en koffie en thee, dranken niet inbegrepen, toegang en gidsen MIM).

Foto’s © Gazet van Hove.