Rookstopgroep Kontich : zet samen een punt achter roken !

Kontich

Wil je graag stoppen met roken en lukt het niet op eigen houtje ? Welkom in de nieuwe ‘rookstopgroep Kontich’. In deze lessenreeks streven we in groep naar een rookstop, zodat je elkaar kan motiveren.
De groep komt op 8 maandagen bij elkaar, telkens van 19.00 tot 19.45 u., en dit op 29 april, 6 mei, 13 mei, 20 mei, 27 mei, 3 juni, 17 juni en een maandag af te spreken met de deelnemers. We verzamelen in Buurthuis “Den Alf”, Holle Weg 2 in Kontich.

De prijs bedraagt 16 euro (2 euro per sessie) voor mensen met een verhoogde tegemoetkoming en 60 euro (7,5 euro per sessie) voor mensen zonder verhoogde tegemoetkoming. Als deze prijs je wegens klein budget belet om deel te nemen, contacteer ons dan.

Inschrijven is nodig en kan bij de dienst Gezel, Gemeenteplein 1, op het nummer, 03 / 246 25 92, of per mail naar : gezel@kontich.be.