Beweging.net Hove organiseert

Wegen op beleid : in gesprek met Orry Van De Wauwer

Orry Van De Wauwer, bewegingsmandataris, Vlaams parlementslid en senator, kan in gesprek gaan over heel diverse thema’s : de toegankelijkheid van het openbaar vervoer, over solidariteit met (oorlogs)vluchtelingen tot het jeugdwerk in al zijn diversiteit. Orry is lid van de commissie ‘Cultuur, jeugd, sport en media’, ‘Mobiliteit en openbare werken’ en plaatsvervangend lid van de commissie ‘Onderwijs’ en ‘Deradicalisering’.

Ook over de actie van tienduizenden jonge klimaatspijbelaars, hun fundamentele en duidelijke eisen en het gewenste klimaatbeleid heeft Orry zo zijn mening. Aan jou om de vragen af te vuren en voluit in gesprek te gaan op donderdag 9 mei om 20.00u. in De Markgraaf (benedenzaal). Het vooraf melden van je aanwezigheid wordt heel sterk gewaardeerd. Dit kan via tel. 0492 / 97.90.80. of e-mail : jmb.peeters@telenet.be .

Jos Peeters

Foto’s © Gazet van Hove.