Fietsersbond Hove

Fietsweekeinde in de Noorderkempen

De Fietsersbond behartigt niet alleen de belangen van de fietsers, maar organiseert ook geregeld fietstochten en em de twee jaar een fietsweekend. Na geslaagde fietsweekends naar Kasterlee, Laarne en Scherpenheuvel worden dit jaar de Noorderkempen verkend. Zaterdag 18 mei gaat de tocht via rustige fietspaadjes naar Essen. Daar wordt er overnacht in de Nieuwe Berk, een klein, gezellig hotelletje met nette tweepersoonskamers (met éénpersoonsbedden), met eigen badkamer en sanitair.

Na een stevig ontbijt gaat het zondag via een ander traject weer richting Hove.

Zowel zaterdag als zondag bedraagt de afstand telkens ongeveer 65 kilopeter. Een aanrader voor iedereen die wil genieten van een rustige en ontspannende fietstweedaagse. Ook niet-leden zijn welkom. Interesse ? Roger Claessens geeft je graag meer info op tel. 0485 / 53.26.94. of via e-post : fietsersbond.hove@gmail.com .

Fietsersbond Hove

Foto’s (c) Gazet van Hove.