Ritmica Goud met klank- en lichtspel

Hove

In 2019 vieren wij het 50-jarig bestaan van onze organisatie. Wij organiseren daarom een heus feestweekend, waar we de talenten van onze organisatie letterlijk in de verf zetten met een kunstenproject.
Vrijdagavond 10 mei 2019 gaan we van start met Ritmica zingt, een zangfestijn en de eerste voorstelling van klank- en lichtspel.
Op zaterdag 11 mei staat er een hele dag met animatie, kunstworkshops en een tentoonstelling van de kunstwerken (gemaakt door de kinderen, jongeren en volwassenen van Ritmica) op het programma. In de avond is er opnieuw een klank- en lichtspel voor het grote publiek.

Op zondag 12 mei blijft de tentoonstelling open en wordt er een wandelroute langs de verschillende voorzieningen gepland. Daarnaast zullen kunstwerken ook geveild worden. Doorheen het hele feestweekend wordt er catering voorzien, snacks zijn vrij te verkrijgen, voor het restaurant (zaterdag) en de brunch (zondag) dien je in te schrijven. Dit kan via onze website.

Wanneer ?
Prijs ? Gratis
Waar ?
MFC Ritmica
Wouwstraat,  44
2540     Hove
Organisatie
Ritmica
Foto’s (c) Gazet van Hove.