Nieuwe vacatures in de gemeente Boechout

Wij zoeken een coördinator Burger en Welzijn (voltijds – B4-B5) en een deskundige communicatie (voltijds/B1-B3).

  • De coördinator Burger en Welzijn zal aan het hoofd staan van een nieuwe samengestelde dienst op de IJzerlei in Boechout. Zijn voornaamste taak bestaat uit het coördineren van de werking van de organisatie/afdeling en het coachen, begeleiden en aansturen van de medewerkers van de diensten burger & welzijn. Het gaat om een voltijdse functie. Solliciteren kan tot en met 26 mei met vermelding van vacature 2019-09.
  • Als deskundige communicatie heb je een zwak voor taal en nieuwe media en weet je wat de kracht van goede communicatie kan zijn. Dit is een voltijdse functie. Solliciteren kan tot en met 26 mei met vermelding van vacature 2019-04.

Meer info over deze functies, de aanwervingsvoorwaarden en de selectieprocedure kan je terugvinden in de infobundel op www.boechout.be/vacatures.

Je bezorgt je kandidatuur (met CV en kopie hoogste diploma) via een brief (poststempel bepaalt de datum van je sollicitatie) aan Gemeente Boechout, Heuvelstraat 91, 2530 BOECHOUT, ofwel via mail aan personeel@boechout.be.

Vremde

Foto’s (c) Gazet van Hove.