Kontich

Wielerclub “Steeds Vooraan” uit Kontich laat weer van zich horen. Dit jaar is er 5-6-7 en 8 juli 2019 terug een 4-daagse voor Junioren en de jaarlijkse Sint-Martinusprijs.

De wielerclub doet het de laatste tijd sportief erg goed. Tijdens de Stan Ockers Classic op Pinkstermaandag in Borsbeek won Jeroom Vermeulen de wedstrijd voor Junioren. Diezelfde junioren zullen nu in een 4-daagse en UCI wedstrijd begin juli strijden voor de Sint Martinusprijs. Deze wedstrijd is meer dan een wipplank voor vele jeugdige wielrenners naar een bloeiende carrière in het peloton, kijk dan maar naar de welbekende namen die pronken op de erelijst van deze wedstrijd.

Dit jaar beginnen ze met een Ploegentijdrit op vrijdagavond 5 juli. De volgende dag  een rit in lijn met vertrek op de Grote markt in Antwerpen. Op zondag 7 juli is er in de voormiddag een individuele tijdrit en na de middag, een rit in lijn en er wordt afgesloten op maandag 8 juli terug met een rit in lijn.

Tussendoor kan je in Kontich nog genieten van wielerwedstrijden voor masters, achter derny’s en G-Sport wedstrijden. Eigenlijk haast te veel om op te noemen. De tapkranen zullen nogal draaien in Kontich !

Foto’s (c) Gazet van Hove.