Succesvol optreden door Harmonieorkest Sint-Laureys in Hove

Zondagvoormiddag 30 juni, om 11.00u. stipt begon het Kon. Harmonieorkest Sint-Laureys aan haar jaarlijkse optreden op het Sint-Laureysplein in het centrum van Hove.

De weersomstandigheden waren uitstekend, na de hoogmis in de nabij gelegen kerk zakten nog tientallen mensen af naar het plein om een uurtje gezellige muziek te horen in hun gemeente. Er was een kleine bar die de nodige spirituele dranken verkocht. Aangezien er geen verkiezingen in het vooruitzicht zijn, was het aantal lokale politici aan de erg lage kant : we zagen de burgemeester, de schepenen Luc Vuylsteke de Laps, Bart Van Couwenberghe en Gerda Lambrecht en gemeenteraadslid Jo Ampe. Sommigen zitten immers liever aan hun privaat zwembad in Frankrijk of aan de kust.

Om 12.00u. stopt eindigde deze culturele manifestatie. Enkelingen bleven nog napraten aan de toog.

Foto’s © Gazet van Hove.