Wie zich verder wil verdiepen in de islam en de islamisering van onze samenleving bieden wij nu een pakket aan voordeelprijs :

Voor de vrijheid, dus tegen Islamisering van Sam van Rooy
en
De islam voor ongelovigen van Koenraad Elst

Uw voordeel bedraagt 15 procent: €39,90 i.p.v. 45,90 excl. verzending.

Leverbaar vanaf 26 augustus : dan is de 3de druk van Voor Vrijheid dus tegen islamisering opnieuw beschikbaar : in voorverkoop kan u ook apart voor dit boek intekenen tegen de tijdelijke promotieprijs van €19,95 (i.p.v. €22,95) — excl. verzending.

Over de boeken

Afbeeldingsresultaat voor voor vrijheid dus tegen islamisering

 

‘Dit boek  (Voor vrijheid dus tegen islamisering) – een onthutsende bloemlezing van duizend citaten – is belangrijk genoeg om veel aandacht in de pers te krijgen. Maar de pers zal het wellicht goeddeels negeren omdat de schrijver ‘van het Vlaams Belang’ is. Ik, als extremist van het centrum, moet niets van die partij hebben. Maar dat heeft allemaal toch geen jota met de waarheid of onwaarheid van die duizend citaten te maken? Zeker als u inzake de islam zo argeloos bent als een koorknaap, zou het misschien een idee zijn u eens te verdiepen in dat vreemde verschijnsel geheten de werkelijkheid.’ (Benno Barnard)

In het boek De islam voor ongelovigen verwerkt Koenraad Elst nieuwe inzichten omtrent het ontstaan van de Koran, en nieuwe gebeurtenissen, nu onder meer aanslagen en het talrijk opduiken van kalifaat-strijders in ons land de problematische kanten van de islam wel heel dichtbij hebben gebracht. Meer dan ooit blijkt de behoefte te bestaan om tegenover de oppervlakkige en ontwijkende duiding rond de islam de confrontatie met de bronteksten te plaatsen. Van die ondankbare plicht heeft Elst zich hier gekweten.

Bestellen bij Doorbraak

U kan het kritische islampakket hier voordelig bestellen aan €39,90
https://winkel.doorbraak.be/p/islampakket/

Sam Van Rooy (promo-prijs: €19,95)
https://winkel.doorbraak.be/p/voor-vrijheid-dus-tegen-islamisering-sam-van-rooy/

Koenraad Elst: aan 22,95€
https://winkel.doorbraak.be/p/de-islam-voor-ongelovigen-koenraad-elst/

Foto’s (c) Gazet van Hove.