Plantjesweekend Kom op tegen Kanker

Op initiatief van de vrijwilligers van het sprookjesvertellen worden ook in onze gemeente plantjes verkocht.

Op 13, 14 en 15 september staan weer duizenden vrijwilligers paraat om in gans Vlaanderen azalea’s te verkopen aan 7 EUR ten voordele van Kom op tegen Kanker. Zo vinden bijna 300.000 azalea’s hun weg naar mensen die de strijd tegen kanker een warm hart toedragen.

De opbrengst van het Plantjesweekend gaat naar verschillende steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten. Zo worden er ook speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren met kanker. Een deel van de opbrengst gaat naar palliatieve zorg- en lotgenotengroepen.

preventief borstonderzoek

Verkoop in Hove

Op zaterdag 14 en zondag 15 september tussen 9 en 13 uur ben je van harte welkom in het dorpscentrum. Kapoenen tussen 3 en 10 jaar worden ondertussen verwend met verhalen in het Sprookjeshuisje (Kapelstraat 6). Wil je ook een handje toesteken op één van deze dagen, dat zou super zijn ! Laat snel iets weten via cultuur@hove.be. Zonder vrijwilligers is er geen Plantjesweekend. Jouw inspanning maakt echt een verschil !

www.plantjesweekend.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.