Op dinsdag 3 september werd het Wilrijkse Valaar opgeschrikt door een gigantische gasexplosie. In het Ridderveld werden 3 huizen volledig weggeblazen en werden de aanpalende woningen zo beschadigd dat ook deze onbewoonbaar zijn. Bij deze explosie werden 3 mensen levend van onder het puin gehaald en was er helaas ook een dodelijk slachtoffer te betreuren.

Omdat deze gezinnen absoluut niets meer hebben, is het van groot belang om hen zo snel mogelijk terug op weg te helpen. Zij moeten helemaal terug van nul beginnen en kunnen dus alle financiële steun gebruiken die ze kunnen krijgen. Omdat er 7 gezinnen zwaar getroffen zijn, is iedere ingezamelde euro van groot belang.

Help ons mee om zo veel mogelijk geld in te zamelen zodat deze mensen terug aan de heropbouw van hun leven kunnen beginnen en zodat de nabestaanden een hart onder de riem kan worden gestoken.

Mensen die geen online storting kunnen doen maar wel graag een financiële bijdrage leveren, kunnen ook rechtstreeks op het rekeningnummer storten.

Steunen kan door een centje te deponeren in één van de herkenbare spaarpotjes bij handelaars en vzw’s.

Overschrijving op volgende rekening : Begunstigde Wilrijk Solidair, rekeningnummer BE27 0018 4754 6973 – vermelding ‘gift Ridderveld’.

Online crowdfunding : www.gofundme.com/f/wilrijk-solidair .

Foto’s (c) Gazet van Hove.