Dag van de Architectuur

Boechout

Rondleiding door de architecten

Zondag 22 september is het weer Dag van de architectuur ! Die dag krijg je de kans om je te laten rondleiden in het politiekantoor op de IJzerlei, langs de Parkvilla en doorheen de site van Boechout Midden. De rondleiding wordt verzorgd door BUUR | bureau voor urbanismeFVWW Frederic Vandoninck Wouter Willems Architecten en BULK architecten.

Om het project Boechout Midden te verwezenlijken, zochten de architecten het delicate evenwicht tussen stad en dorp. Door de centrale locatie in Boechout en de vlotte treinverbinding beslissen namelijk meer en meer mensen om in de omgeving te gaan wonen. De architecten speelden hierop in en probeerden aan ieders wensen te voldoen.

De rondleiding is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dat kan via www.festivalvandearchitectuur.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.