Hove

Ben je trainer, ouder of begeleider van jongeren in een sportclub, dan is deze theatervoorstelling zeker iets voor jou !

Vince is een jongen van 14. Zijn passie is schermen. Als een journalist hem interviewt, leren we Vince kennen als een onbevangen, vrolijke jonge gast met een passie voor sport. Ook al wordt hij als hét talent voor de toekomst gezien, zijn vrienden, toneel en gamen zijn voor hem minstens even belangrijk. Vince beseft nog niet dat zijn nationale titel het begin van het einde van zijn sportcarrière zal betekenen. Alsof de titel een trigger is bij zijn vader, trainer en club, worden er opeens grote verwachtingen gesteld. Hij moet meer trainen waardoor hij minder tijd heeft voor zijn vrienden. Zaterdag staat er cardio en powertraining op het menu. Zondag competitie. Verliezen is geen optie. Ook zijn vader is gebeten. Hij ziet zijn zoon al duelleren op de Olympische Spelen. Thuis gaat het alleen nog over schermen. Er worden filmpjes bekeken van de grootste schermers aller tijden. Vince voelt zich als een speelbal waar niet naar geluisterd wordt. Hij wil alleen sporten, in de club naar zijn hart, met zijn beste vrienden aan zijn zijde.

wie loopt daar ?

Dinsdag 22 oktober om 20.15 uur in Da Capo. Tickets 7 EUR in voorverkoop (online via onderstaande website en bij de dienst Vrije Tijd), 10 EUR aan de kassa.

Info : 03 / 454 39 01 of cultuur@hove.behttps://hove.recreatex.be  .

Foto’s (c) Gazet van Hove.