Hove

In 2015 organiseerde de Ouderenadviesraad al twee knelpuntenwandelingen: één in het centrum en één in de Vredewijk. Op basis daarvan werd een advies uitgebracht aan het gemeentebestuur om de meest voorkomende hindernissen in het straatbeeld te verhelpen. Dit jaar ziet de raad het wat ruimer en willen ze Hove zo volledig mogelijk in kaart brengen.

Op donderdag 7 november gaan ze wandelen in de buurt rond de Geelhandlaan en de L. Dumortierstraat, de Veldkantwijk, de Vogeltjeswijk en de Vredewijk. Op zaterdag 16 november wandelen ze in de Bloemenwijk, het Frijthout en de Meylwijk. Beide wandelingen starten om 14.00 uur.

Vrijwilligers gezocht

De leden van de Ouderenadviesraad zoeken vrijwilligers die samen met hen op pad willen gaan. Draag jij graag je steentje bij? Wil je een wandeling door een wijk naar keuze maken en oplijsten waar zich problemen voordoen? Geef dan uiterlijk op 4 november een seintje aan de medewerkers van het dienstencentrum. Zij noteren jouw contactgegevens en de wijk die jouw voorkeur krijgt. Je wordt dan tijdig ingelicht over de plaats van vertrek van de gekozen wandeling. Meer info: Dienstencentrum Ten Hove, René Verbeecklaan 3, 03 / 454 08 37, dienstencentrum@ocmwhove.be.

Foto’s (c) Gazet van Hove.