Binnenkort terug “Bal van de Burgemeester” in Hove ?

Zondagvoormiddag jl. kwamen er een goede 150 Hovenaars samen voor de jaarlijkse Brunch van het gemeentebestuur in zaal Da Capo. Hiermee wil het gemeentebestuur een aantal Hovese verenigingen die opkomen voor de medemensen en sociaal zwakkeren ondersteunen. Het gaat over Ritmica, Hoveberg, Samana, de Vuurtoren en het Rode Kruis Hove-Lint.

Vroeger organiseerde men hiervoor het “Bal van de Burgemeester” en ging de opbrengst naar die sociale doelen. Nu doet men dit via een brunch. Persoonlijk is burgemeester Volckaerts gewonnen voor een ‘Bal van de Burgemeester’. Dat liet hij toch horen bij onze collega’s van radio Zuidrand. Probleem is wel dat dan iedereen naar het Bal van de Burgemeester komt, want iedereen wil er gezien worden. En stel je voor dat de burgemeester met de leidster van een oppositiepartij moet dansen … dat daar maar geen ongelukken van komen. Dus houden ze het in Hove op een ‘neutrale brunch’…

komt deze jongen ook mee dansen ?