Heb jij ook nood aan meer beweging ?

Regio

bewegen op verwijzing

Een gezonde mix van zitten, staan en bewegen doet wonderen voor je gezondheid. Meer bewegen en minder stilzitten is dus de boodschap. En dat is gemakkelijker dan je denkt. Leer hoe je bijna elke gelegenheid aangrijpt om de benen te strekken.

Ondervind je dat je meer zou moeten bewegen, maar weet je niet echt hoe je eraan moet beginnen? Dan is een Bewegen Op Verwijzing-coach misschien iets voor jou !

De coach maakt samen met jou een beweegplan op maat, een plan waarin jij je goed voelt zodat bewegen plezierig is en blijft. Beweging hoeft niet lang te duren, duur te zijn of specifiek in een sportclub. Met een Bewegen op Verwijzing-coach kan je dichtbij huis en op je eigen tempo bewegen. Bovendien is het ook betaalbaar voor iedereen.

Hoe werkt het ? Je vraagt aan je huisarts een verwijsbrief en dan heb je eerste stap reeds gezet. Contacteer vervolgens een coach in je eigen regio en dan ben je helemaal vertrokken! Heb je al zin gekregen om meer te gaan bewegen ? Neem dan zeker eens een kijkje op  www.gezondleven.be .

wie loopt daar ?