Boechout wandelt en fietst

Wandel en fiets jij ook zo graag ? En heb je nog niets te doen op maandag 11 november ? Voor Boechout wandelt en fietst zijn drie wandeltochten en twee fietsroutes uitgestippeld. Te voet of met de fiets, op deze dag kan je genieten van de mooiste wegen en paadjes in en rond onze gemeente.

Tijdens de verschillende tochten is er een stopplaats voorzien door Natuurpunt. Hier kan je uitblazen en genieten van een drankje of iets om te eten. Ook bij start en aankomst in zaal Den Boom kan je iets eten of drinken dankzij voetbalclub FC Oxaco-Boechout.

Praktisch :

  • Vertrek: tussen 9.30 en 14.30 uur aan Zaal Den Boom (Boomkensstraat 4a, Vremde)
  • Afstand: de wandeltochten zijn 6, 9 of 12 km, de fietstochten zijn 22 of 30 km
  • Opgelet: we trekken deels de natuur in, trek dus zeker je wandelschoenen aan en hou er rekening mee dat sommige stukken moeilijker toegankelijk zijn voor buggy’s en niet toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers.
  • Prijs: €5 (gratis -12 jaar), inclusief 2 drankjes en een stuk fruit

Inschrijven :

  • Je kan de dag zelf inschrijven.

Info : sportdienst Boechout, Karine Pyl (sport@boechout.be of 03 / 460 06 82)

Een organisatie van de gemeente in samenwerking met de sportraad, de werkgroep Trage Wegen, Pasar en Natuurpunt.

Foto’s (c) Gazet van Hove.