Werken voor het gemeentebestuur van Boechout

Nieuwe collega’s gezocht !

BKO-begeleider/ster (D1-D3)

Voor de Wigwam, onze buitenschoolse kinderopvang, zijn wij doorlopend op zoek naar medewerkers. Gek op kinderen en helemaal mee in hun leefwereld? Je loopt over van fantasie en je bent graag creatief bezig? Je wil werken in een enthousiast team? Dan is dit iets voor jou!

Want dankzij jou voelen de kinderen zich prima in de opvang. Bij jou vinden de kinderen een luisterend oor voor hun verhalen en problemen. Uiteraard bouw je ook een goed contact op met de ouders en werk je graag in een team.

Wil jij graag deelnemen aan de volgende aanwervingsronde? Bezorg dan je kandidatuur uiterlijk op maandag 2 december 2019 (met CV en kopie diploma) via een brief (poststempel bepaalt de datum van je sollicitatie) aan Gemeente Boechout, Heuvelstraat 91, 2530 BOECHOUT, ofwel via mail aan personeel@boechout.be. Vermeld daarbij vacaturenumer 2019-24.

Vakman/vakvrouw mecanicien (D1-D3)

Als vakman/vakvrouw mecanicien kan jij instaan voor het onderhoud en herstellen van het gemeentelijk wagenpark en van allerhande gereedschappen en machines. Staat veiligheid voor jou steeds voorop? Heb je bovendien ervaring met lastechnieken? Dan is dit misschien een job voor jou.

Je krijgt een ruime zelfstandigheid, én dus een grote verantwoordelijkheid. Jouw technische bagage komt ook goed van pas voor andere opdrachten van onze technische diensten.

Interesse? Bezorg dan je kandidatuur uiterlijk op dinsdag 7 januari 2020 (met CV) via een brief (poststempel bepaalt de datum van je sollicitatie) aan Gemeente Boechout, Heuvelstraat 91, 2530 BOECHOUT, ofwel via mail aan personeel@boechout.be. Vermeld daarbij vacaturenumer 2019-25.

Deskundige Openbare Werken en Mobiliteit (B1-B3)

Wil jij meewerken aan slimme oplossingen voor een veilige en vlotte mobiliteit en een leefbare publieke ruimte? Als deskundige openbare werken en mobiliteit werk je het mobiliteitsplan uit van A tot Z, breng je signalisatievergunningen in orde en werk je aan technische dossiers, lastenboeken, budgetten en subsidiedossiers, maar steeds vanuit een grote interesse in de inrichting van het openbaar domein, en met aandacht voor verkeersveiligheid en trage mobiliteit. Daarbij werk je vaak ook nauw samen met politie.

Dus, heb jij een frisse kijk op de mobiliteit van vandaag, en hou je graag voeling met het werkterrein? Dan is deze job misschien iets voor jou.

Bezorg je kandidatuur uiterlijk op dinsdag 7 januari 2020 (met CV en kopie diploma) via een brief (poststempel bepaalt de datum van je sollicitatie) aan Gemeente Boechout, Heuvelstraat 91, 2530 BOECHOUT, ofwel via mail aan personeel@boechout.be. Vermeld daarbij vacaturenumer 2019-26.