warmste week Boechout

Tijdens De Warmste Week van Music For Life zijn er ook Boechoutenaren die acties organiseren voor het goede doel. We geven hier alvast een overzicht:

De Speelhoeve

Benefietconcert in de basiliek van Edegem met het jeugdkoor Waelrant en de Koninklijke jachthoornclub van Antwerpen. Op 8 december, van 15.00 tot 16.30 uur, € 15 en € 10 (-12).

Dag en nacht koers

Bacwalde Fietsclub organiseert een voorstelling van Michel Wuyts en Geert Vandenbon. Op 13 december, Theater Vooruit, om 20.15 uur, € 14. Inschrijven via theater@bacwaldefietsclub.be.

Kledingverkoop

Wereld Missie Hulp organiseert een kledingverkoop. Op 19 december, Provinciesteenweg 400 in Boechout, van 18.00 tot 21.00 uur. Kleding is enkel cash te betalen.

Bacwalde For Life

Kersthappening vol sport, amusement, eten en drinken op de terreinen van Kon. Bacwalde S.K. Op 20 december vanaf 18.00 uur en op 21 december vanaf 20.00 uur, Provinciesteenweg 654 in Boechout. De opbrengst gaat naar Surplus vzw, With Love by Ferre en De Speelhoeve. 

Habicom

Vastgoedmakelaar schenkt voor elk verkocht pand € 100. Ze steunen daarmee vzw Casa di Mauro en Ritmica.

Verkoop wenskaarten, sjaals en babyspullen

Initiatief van Cloë Schops, verkoop via Facebookpagina ‘Dewarmstekaarten’ en op de kerstmarkt.

Lekkers For Life

Verkoop van snoepjes, wafels en frangipanekoekjes voor De Ark Gemeenschap Antwerpen. Verkoop via Facebookpagina ‘Lekkers for life’.

Vzw vrienden van De Toren

Ten voordele van dagcentrum De Toren, voor jongeren met dementie. Storten kan op BE31 7350 4988 4155 met vermelding ‘Steun vrienden van Herman – Warmste Week’

Zeefdrukproject I Will Never Forget You

Verkoop van artistieke zeefdrukken voor dementie. De helft van de opbrengst gaat naar het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen om het zorgonderzoek te ondersteunen. Tijdens De Warmste Week worden de werken tentoongesteld in Bar Auguste, de koffiebar aan het station. Ze worden daar een maand opgehangen. De opbrengst van de verkoop op 14 en 21 december gaat integraal naar het Expertisecentrum. De werken kosten € 45 en zijn te koop via www.iwnfy.com.