DuivelsGekte uitbater gezocht

Kandidaat-concessiehouder voor drank- en eetvoorziening gezocht voor de wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm tijdens het EK 2020 in het gemeentepark van Kontich.

Met een perfecte voorbereiding van 30 op 30 zijn de Rode Duivels klaar voor het komende EK 2020. Net als bij het WK twee jaar geleden hopen ze op massale steun van de twaalfde man !

Het gemeentebestuur stelt dan ook het gemeentepark met groot scherm ter beschikking voor de live uitzendingen van alle wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm. Een uitbater wordt gezocht voor het plaatsen en uitbaten van tijdelijke drank- en eetgelegenheden.

Schepen van Sport en feestelijkheden Luc Abrams : “Sport brengt mensen samen en net zoals de duivelsgekte bij het WK zal ook dit EK een feest worden voor jong en oud. We hopen dan ook een uitbater te vinden die samen met het gemeentebestuur het gemeentepark wil omtoveren tot de ‘place to be’ tijdens de wedstrijden van de Rode Duivels en de finales.”

Het Schepencollege besliste op 30 december 2019 om de procedure tot aanstelling van een uitbater te openen, zodat kandidaten de mogelijkheid krijgen een voorstel in te dienen voor de uitbating van de duivelsgekte.

Kandidaat-concessiehouders hebben de tijd tot vrijdag 28 februari 2020 om een dossier binnen te brengen bij het lokaal bestuur.

Geïnteresseerden kunnen de concessiedocumenten en bijkomende info opvragen via uitwinkel@kontich.be, tel. 03 / 450 78 32.

Foto’s (c) Gazet van Hove.