Franse chansons met Nostaljacques

Hove

Nostaljacques, vier muzikanten uit de Antwerpse zuidrand, brengen onder andere nummers van Georges Brassens, Jacques Brel en Charles Aznavour op donderdag 13 februari om 20.15 uur in zaal Da Capo aan de Lintsesteenweg 1A in Hove.

Even waan je je in Parijs bij het horen van de klassiekers, gebracht door de groep Nostaljacques, bestaande uit vijf artiesten : Jacques de Munck (zang en gitaar), Jan Vos (piano en accordeon), Joris De Baerdemaeker (contrabas), Peter Willemé (drums) en Luc Van Aken (gitaar). Zij brengen werk van bekende Franstalige artiesten zoals Brel, Brassens, Bruel, Nougaro, Reggiani, Perret, Gainsbourg, Aznavour en nog vele anderen. Misschien interessant voor de vele Franstaligen uit Hove (hoe noemt men dat volkje ?).

Tickets online via https://hove.recreatex.be/ of bij dienst Vrije Tijd, in de bib of in het dienstencentrum : 5 EUR voor jongeren tot 26 jaar, 10 EUR in voorverkoop en 12 EUR aan de kassa.

Meer info : cultuur@hove.be of 03 / 454 39 01.