Beste kunstliefhebbers,

HOVE

Deze maand staat er alweer heel wat op het programma in de Kunstacademie.

Op zaterdag 15 februari zetten we onze deuren open van 10.00u tot 17.00u in de Markgraaf en van 10.00u tot 13.00u in de Rodenbachschool. Alles staat in het teken van STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Mathematics).

In de Markgraaf kan je kennis maken met 3D-printen, weven, draaien op de draaischijf, grote schilderijen en tekenwerk, installaties, …

In de Rodenbachschool laten de kinderen zich dan weer volledig gaan met gelatine-drukken, camera obscura, kinetische kunstdingen en robots.

Op zaterdag 15 februari en zondag 16 februari is er de expo fotografie -‘Het Verborgene’. De expo kan je bezoeken telkens van 10.00u tot 17.00u in de Markgraaf. Kom er ontdekken en zien wat jij, wij, normaal niet zien, het verborgene. Op zaterdag 15 februari om 15.00u is er een drink met alle fotografen en voor alle geïnteresseerden.

Tussendoor geeft Mark Verbraeken een lezing over ‘Van Eyck’. Het is dit jaar het Jan Van Eyck jaar met tal van expo’s over deze bijzondere schilder. Wil je er meer over weten ? Kom dan luisteren op maandag 10 of donderdag 13 februari om 20.00u in de Markgraaf naar de lezing over Van Eyck.

Foto’s (c) Gazet van Hove.