In Hove, Lint, Kontich en Boechout op 5 april.

Sinds een aantal jaren werken verschillende partners in de Boshoek aan natuur, bos, trage wegen, speelgroen, water, erfgoed, landbouw en recreatie binnen het open ruimte project, onder coördinatie van de provincie Antwerpen met de financiële steun van de Vlaamse overheid en de provincie. De Boshoek is het open ruimtegebied gelegen tussen de woonkernen van Kontich-Kazerne, Hove, Lint en Boechout.

Het recept van samenwerking tussen gemeenten, provincie, Vlaamse overheid, Natuurpunt, Boerenbond, Kempens Landschap, de bosgroep, individuele landbouwers en grondeigenaars draagt zijn vruchten en dat zetten we graag in de kijker met volgende activiteiten : een bezoek aan de boerderij ‘Gasthuishoeve Boshoek’, een fietstocht, wandelingen in het Uilenbos en het bos van Marpingen, een boerderijverhaal voor jong en oud en de nieuwe fietskaart.

We voorzien ook een informatiemarktje van alle partners met een streeknatje en -droogje op Stroyland, Boshoekstraat 99 Hove. Kom met je picknick en geniet van de mooie omgeving. Van hieruit vertrekken de meeste activiteiten. We starten om 12.00 uur. Het volledige programma vind je via deze link en de QR-code.

Foto’s (c) Gazet van Hove.