GEZONDHEID PRIMEERT

Winkelen

Samen met HERW!N, de koepel van alle kringwinkels in Vlaanderen, hebben we beslist al onze winkels en de Kilomeet in Mortsel vanaf 18 maart voor onbepaalde duur te sluiten. Naar aanleiding van de ontwikkelingen van de laatste dagen, willen we in het belang van onze medewerkers en klanten, mee de verantwoordelijkheid dragen om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan.

Geefpunten

Alle recyclageparken en geefpunten sluiten en onze kledingcontainers verdwijnen tijdelijk uit het straatbeeld.

Textielophalingen

De huis-aan-huis textielophalingen doen we in opdracht van de gemeenten. Deze gaan niet meer door als we toestemming krijgen van hen. De laatste ophaling gebeurt donderdag 19 maart in Mortsel Wijk B.

Ophalingen en leveringen aan huis
Vanaf nu maken we voor onbepaalde duur geen nieuwe afspraken om goederen op te halen of te leveren. Alle gemaakte afspraken voor deze week komen we nog na.

Inboedelservice

Voor onze inboedelservice worden voorlopig ook geen nieuwe afspraken gemaakt.

Nog vragen? Bel ons op 03 / 488 38 83, stuur ons een mail op info@opnieuwenco.be of contacteer ons via Facebook of Instagram of kijk op onze website.

Opnieuw & Co vzw is een kringloopwinkel die herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt aan zachte prijzen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht en groeide ondertussen uit tot een grote organisatie met meer dan 450 werknemers en 5 winkels. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar creëert ook kansen voor tewerkstelling voor kortgeschoolden en langdurig werklozen.

Foto’s (c) Gazet van Hove.