Regio

Laat onze senioren die al dagen in quarantaine verblijven, in onze rusthuizen, weten dat je aan hen denkt en steek onze hulpverleners en verpleegkundigen die dagelijks het Corona-virus trotseren,  in de rust en verzorgingshuizen in onze regio, een hart onder de riem.

Radio Zuidrand steeds paraat

Regioradio Zuidrand zal vanaf nu, elke zondag tussen 10.00 en 12.00u. onze weekendbabbel vervangen door een volledig programma, voor en door onze senioren in de rusthuizen. Elke week zal er een ander RVT aan de beurt komen in onze regio. Werk hieraan mee en doe de groeten aan jouw familielid in deze centra of zwaai eens naar de hulpverleners en zorgkundigen in deze woon en zorgtehuizen. De inwoners van de rusthuizen kunnen eveneens , via onze radio, aan hun familieleden laten weten, dat alles goed met hen gaat. Doorbreek mee de eenzaamheid van onze senioren in Rust en verzorgingshuizen en stuur je groetjes door naar studio@radiozuidrand.be of bel snel met je groeten en eventuele verzoekplaten naar het nummer 0489 / 54 90 76.

Alle groeten en verzoekjes die ons bereikt hebben voor zaterdag 12.00u. zetten Chris en Marc op zondag tussen 10.00 en 12.00u. op onze radio, die te beluisteren is op 105.1 FM in de Zuidrand en 106.5 FM in de Rupelstreek of online via www.radiozuidrand.be . Wij beginnen aan onze seniorenprogramma’s op zondag 22 maart tussen 10.00 en 12.00u. in de gemeente Hove en bij WZC Cantershof. Laat weten dat onze senioren en zorgverleners en verpleegkundigen je nauw aan het hart liggen en werk mee. Doe je groeten en vraag eventuele verzoekplaten op onze radio op zondag tussen 10.00 en 12.00u.

Foto’s (c) Gazet van Hove.