Beste

We sluiten ons graag aan bij de oproep van FB nationaal voor het ‘Grootste Applaus Ooit‘ van vrijdag 20 maart om 20 uur.
U hebt vast de beelden gezien van al die mensen die woensdagavond voor hun raam, op het balkon, voor hun deur,… een applaus gaven, een lied zongen of een stukje muziek speelden om al die ‘helden’ van deze coronacrisis een hart onder de riem te steken.
Want die ‘helden’ dat zijn niet alleen de artsen, verpleegkundigen en zorgverstrekkers, maar ook de postbodes, leraren en kleuterleiders/sters, winkeliers en apothekers, de mensen  aan de kassa in de warenhuizen, diegenen die de rekken aanvullen, de chauffeurs die er voor zorgen dat de winkels en warenhuizen bevoorraad worden en zovele anderen die door het uitoefenen van hun job ook kans maken om besmet te worden…
Al deze mensen verdienen het om even aan hen te denken.
Om hen te eren.
Om hen te laten zien en horen dat wij hen dankbaar zijn voor alles wat ze doen.

Zorg verder goed voor elkaar en blijf veilig en gezond !

Namens FB Hove
Roger Claessens
0485 / 53 26 94
Fietsersbond Hove

Beste Applausteam,

We roepen graag mee op tot het ‘Grootste Applaus Ooit‘ voor de helden van deze crisis -een hartverwarmend alternatief voor ons jaarlijkse Fietsapplaus dat werd uitgesteld.

Deze drie dingen kan je doen:

  1. KLAP UIT JE RAAM VRIJDAG OM 20.00u => Samen laten we een luid en daverend applaus weerklinken over het hele land, op straat voor onze deur, op ons terras, in onze tuin, door ons raam… Zo luid als we kunnen !
  2. HANG EEN TEKENING OF SPANDOEK => Maak je mooiste spanddoek/ tekening en hang die aan je raam op -zodat iedereen die zijn steentje bijdraagt een hart onder de riem krijgt !
  3. FILM JE APPLAUS EN POST HET => Film je applaus thuis en post dit met de hashtag #applausvoordezorg

Doen jullie mee ? Wij alvast zeker !
Op een groot en hartverwarmend Applaus voor de helden van deze crisis !

Fenna Bouve – Campagnecoördinator Fietsersbond.

Foto’s (c) Gazet van Hove.