Hove : Gemeentediensten enkel op afspraak open

Om de wachttijden en het contact zo kort mogelijk te houden zijn de gemeentediensten enkel op afspraak bereikbaar. Afspraken mogen gemaakt worden in overleg met de betrokken dienst of medewerker en kunnen ook buiten de normale openingsuren van de diensten. Bezoekers mogen binnen om papieren af te geven, maar verdere uitleg dient telefonisch of per e-mail afgehandeld te worden.

Bibliotheek

De inleverbus van de bibliotheek blijft beschikbaar. Boeken worden dagelijks ingenomen. De bibmedewerkers blijven van maandag tot en met vrijdag achter gesloten deuren werken. Om ervoor te zorgen dat je aan je boek geraakt, zoek je dit op in onze online catalogus: https://hove.bibliotheek.be/

Is het boek beschikbaar, dan bel je hen op 03 455 75 70 (tussen 10 en 12 of 14 en 16 uur alle weekdagen behalve vrijdagnamiddag). Ze halen het boek uit de rekken en lenen het uit tot 20 april 2020 en spreken telefonisch een specifiek moment af wanneer je dit aan de voordeur van De Markgraaf komt ophalen. Je belt aan bij de bibliotheek en een medewerker overhandigt het gevraagde. We volgen hierbij de geldende richtlijnen van social distancing en nemen onze voorzorgen door onze handen te wassen e.d.

Foto’s (c) Gazet van Hove.