We keken er met z’n allen zo naar uit : een leuke, ontspannende paasvakantie met tal van creatieve, avontuurlijke, sportieve en dolkomische Grabbelpas- en Swapactiviteiten. Maar helaas heeft Covid-19 daar anders over geoordeeld. Uiteraard volgen wij strikt de richtlijnen van de bevoegde overheden. Wat het recreatief jeugd(werk)aanbod betreft besliste de Vlaamse regering op 18 maart 2020 dat alle jeugd(werk)activiteiten tot het einde van de paasvakantie (= 19 april 2020) geannuleerd worden. Dit om de verdere verspreiding van het corona-virus zoveel mogelijk in te dijken.

Maar is er gelukkig toch ook positief nieuws : het Grabbelpas- en Swapaanbod voor de zomervakantie is nu reeds klaar! Hiervoor kan vanaf maandag 30 maart ingeschreven worden. Wegens de uitzonderlijke veiligheidsmaatregelen kan dit in Edegem voorlopig enkel via e-mail of telefonisch.

We kijken alvast hoopvol naar de toekomst ! Ondertussen is er echter maar één ding belangrijk : zorg goed voor jezelf, zorg goed voor mekaar !