C@fé Linc in de bib van Hove

Heb jij ook veel vragen over het gebruik van je smartphone, tablet of laptop ? Kom dan op 8 april naar de bib !
Hoe krijg ik muziek op mijn smartphone ? Waarom toont Facebook mij die nieuwe tas die ik al maanden wil en hoe schakel ik dat uit ? Met welke apps kan ik e-boeken lezen ?
Waarom moet ik mijn tablet updaten ? Hoe bescherm ik mijn privacy ?
Tussen oktober en april organiseren de bibliotheken van het Bibkwintet elke maand een C@fé Linc. De ‘digiweet’ van Linc beantwoordt al je digitale vragen. Je kan ook tips en tricks uitwisselen met andere bezoekers. In Hove gaat deze sessie door op woensdag 8 april. Vrije inloop tussen 14.00 en 16.30 uur. Deelname is gratis. Vooraf inschrijven is niet nodig. Een organisatie van het Bibkwintet met de steun van de Vlaamse Overheid.

Hopelijk gooit corona geen hindernissen op !

Foto’s (c) Gazet van Hove.