Compostactie recyclageparken

Gratis tuinhandschoenen bij aankoop van Vlaco-compost tijdens voorjaarsactie. Wist je dat je in de meeste Vlaamse recyclageparken het hele jaar rond duurzame Vlaco-compost kan kopen ? Vlaco-compost is altijd een goed idee voor gazon, eigen oogst en bloemenperken. Vlaco-compost is een duurzame bodemverbeteraar die in zak en/ of in bulk wordt aangeboden. Het is een gouden kringloopproduct, honderd procent natuurlijk en multifunctioneel inzetbaar in ieders tuin. Niet alleen je bodem en alles wat daarop groeit, beleeft er ‘profijt’ aan, ook het klimaat viert mee. Door duurzame Vlaco-compost te gebruiken, realiseer je immers een opmerkelijke voetafdrukvermindering. En jij geniet mee van een groener gazon, een lekkere eigen oogst en de mooiste bloemen. Ook in ‘vierkante-meter’-tuintjes en in plantenbakken op terrassen is Vlaco-compost een toptroef.

Meer dan honderd Vlaamse recyclageparken nemen deel aan de voorjaarscompost-actie ‘Ik draag Vlaco-compost op handen’. Bij aankoop van Vlaco-compost krijg je er tijdens de actieperiode gratis een paar tuinhandschoenen cadeau. De actie geldt voor compost in zakken en compost in bulk, afhankelijk van het aanbod op het deelnemende recyclagepark.

www.vlaco.be/actie .

Foto (c) Gazet van Hove.