Geven maakt blij !

Sinds maandag 4 mei is het geefpunt op de Vredebaan 76 in Mortsel opnieuw open. De andere geefpunten gaan pas open wanneer de winkels weer open gaan. Van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur kan je terecht op de Vredebaan om goederen contactloos op de tafel van onze medewerkers te zetten. Hou voldoende afstand !
We vragen je om zelf je goederen op voorhand te sorteren in kleding, huisraad, elektro, boeken, meubelen,… en je postcode op je zak of doos te schrijven.
Oslan wacht op jullie !

Hier zijn we weer

De inboedelservice draait al op volle toeren. Heb je een woning die leeggemaakt moet worden en woon je in Boechout, Duffel, Edegem, Hove, Kontich, Lier, Lint, Mortsel, Nijlen of Ranst Mail of bel ons dan snel voor een offerte : 03 / 488 38 83 of vul het formulier op onze website in. We helpen je met veel plezier op een veilige manier verder.

Winkels opnieuw open ?

Volgens de huidige plannen van de Veiligheidsraad, kunnen we op 11 mei onze winkels opnieuw openen. We hebben een massa zomerspullen klaar voor jullie met een enorm aanbod aan zomerkleding. Onze rekken zullen dagelijks aangevuld worden. Je hoeft je dus zeker niet te haasten om op de eerste openingsdag aan te schuiven. Alle maatregelen die we nemen om het winkelen zo veilig mogelijk te maken, vind je binnenkort op onze website.

Jouw oude kleding is onze nieuwe collectie

De huis-aan-huis textielophalingen gaan weer van start op 7 mei. Heb je de voorbije weken opgeruimd en heb je een heleboel kleding en textiel bij je thuis liggen dat een tweede leven verdient ? In Mortsel, Nijlen, Edegem, Ranst, Hove, Boechout, Lint en Kontich rijdt onze textielvrachtwagen vanaf nu weer rond op de aangekondigde data.
Kijk op je afvalkalender of onderaan deze nieuwsbrief om te weten wanneer we bij jou langs komen !

Actiekalender :
7 mei : Textielophaling Mortsel wijk A
8 mei : Textielophaling Boechout
14 mei : Textielophaling Nijlen
15 mei : Textielophaling Edegem
28 mei : Textielophaling Mortsel wijk B

Opnieuw & Co vzw is een kringloopwinkel die herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt aan zachte prijzen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht en groeide ondertussen uit tot een grote organisatie met meer dan 450 werknemers en 5 winkels. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar creëert ook kansen voor tewerkstelling voor kort-geschoolden en langdurig werklozen.

Foto’s © Gazet van Hove.