Robert Van Peer wordt trainer bij de vrouwen van Hove Sport

Hove

Normaal gezien zou Robert Van Peer dit jaar stoppen als hoofdtrainer bij de mannen van Hove Sport. Een mens wil al eens iets anders in zijn leven. Maar het bloed stroomt daar waar het niet gaan kan ! Robert Van Peer blijft in het trainersvak, bij dezelfde voetbalclub, maar nu bij de dames van Hove Sport.

Binnen Hove Sport drongen verschillende bestuursleden en speelsters bij Robert aan om de vrouwenploeg onder zijn hoede te nemen. Robert was in een vorig leven al eens trainer van de vrouwenploeg van Vremde. Ervaring genoeg. Na wat extra druk en bedenktijd stemde Robert uiteindelijk toe. De vrouwen van Hove Sport spelen in eerste provinciale en hierin blijven is ook het eerste doel. Er wordt immers op een redelijk niveau gespeeld.

Het aantal trainingen bij de dames zal verminderen van twee naar één per week, wel langer in tijd. Er zijn immers verschillende speelsters die ook zaalvoetbal spelen en daar fysiek ook de nodige ervaring en training opdoen. Veelvuldige oefenstonden per week zorgde in het verleden reeds voor een lage aanwezigheid op trainingen.

Robert Van Peer kijkt met de nodige ambitie naar zijn nieuwe uitdaging. We wensen hem en zijn damesploeg alvast veel succes.

Foto’s © Gazet van Hove.