Opnieuw & Co zoekt vrijwilligers

Bij de kringloopwinkels van Opnieuw & Co is het extra druk. De voorbije maanden bleef iedereen zoveel mogelijk thuis. Heel veel mensen maakten daarvan gebruik om op te ruimen. Wanneer het terug kon, brachten heel veel mensen hun spullen die ze zelf niet meer nodig hebben, maar wel een tweede leven verdienen, naar Opnieuw & Co. Al dat gerief moet natuurlijk gesorteerd en geprijsd worden, daar is veel werk mee gemoeid.

Daarbij neemt Opnieuw & Co uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen, dat zorgt soms ook voor extra werk. Daarom doet Opnieuw & Co een oproep naar vrijwilligers. Wil jij je handen uit de mouwen steken en helpen met het verkleinen van de afvalberg en extra kansen geven aan mensen die het nodig hebben ? Dan zijn volgende zaken misschien wel iets voor jou: Je helpt de winkel op orde te houden, aan te vullen en proper te houden ? Je zorgt er mee voor dat winkelkarretjes en -mandjes, deurknoppen, balies, betaalterminals, enz…. regelmatig worden ontsmet – Je helpt bij de klantendienst om meubelen te monteren en demonteren ? Je helpt bij het sorteren van de goederen of  Je prijst de goederen ?

Heb jij zin om Opnieuw & Co achter de schermen te versterken ? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@opnieuwenco.be met je gegevens en dan wordt er contact met je opgenomen. Alle info vind je ook de website www.opnieuwenco.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.