Geefpunten tijdelijk gesloten

We werden de voorbije weken zo overrompeld door gulle gevers waarvoor we enorm dankbaar zijn ! We zitten zelfs aan onze maximum capaciteit en moeten daarom jammer genoeg onze geefpunten aan de winkels tijdelijk sluiten. Ons geefpunt op de Vredebaan 76 in Mortsel blijft wel nog open en je kan een afspraak maken voor een ophaling op het nummer 03 / 488.38.83. Bedankt voor je begrip en uiteraard ben je meer dan welkom om te komen winkelen !

Vrijwilligers !

Door de enorme instroom van goederen en de veiligheidsmaatregelen die we nemen, hebben we veel werk bij Opnieuw & Co ! Daarom zoeken we helpende handen in de winkels en bij het sorteren van de goederen. Wil jij je handen mee uit de mouwen steken ? Op onze website vind je meer praktische informatie. Interesse ? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@opnieuwenco.be en we nemen contact met je op.

Genieten

We blijven met z’n allen nog steeds zoveel mogelijk thuis, dus haal de zomer in huis met Opnieuw & Co.  Zomerservies voor je fruitsalade, kleurrijke bloempotten voor je plantjes, zomerse outfits en schoenen, romantische gerecycleerde tuinkaarsen, een spannend boek
Je vindt het allemaal bij ons. Kom zeker eens langs.

Duurzame mondmaskers

Omdat we veel inzetten op duurzaamheid, werken we met herbruikbare mondmaskers. Bij maatwerkbedrijf De Brug bestelden we mondmaskers gemaakt van hergebruikt textiel. Vorige week kregen alle Opnieuw & Co medewerkers maskers, met duidelijke was- en gebruiksinstructies erbij. Lees hier welke andere maatregelen we nemen.

Hulp nodig ?

Onze inboedelservice is al volledig opgestart. Is er een woning die je moet leegmaken en zie je het even niet meer zitten ? Bel dan gewoon naar 03 / 488 38 83 of vul het formulier in op onze website. We maken met veel plezier een gratis offerte, we kunnen met een ladderlift komen en laten de woning veegschoon achter.

Ecocheques

Heb je ecocheques gekregen van je werkgever en weet je niet wat ermee te doen ? Wij aanvaarden ze ook in al onze winkels.

 

Opnieuw & Co vzw is een kringloopwinkel die herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt aan zachte prijzen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht en groeide ondertussen uit tot een grote organisatie met meer dan 450 werknemers en 5 winkels. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar creëert ook kansen voor tewerkstelling voor kortgeschoolden en langdurig werklozen.

 

Foto’s (c) Gazet van Hove.