Welke evenementen vinden er nog plaats in Hove ?

Door corona zijn er vele activiteiten over heel het land afgelast of uitgesteld naar volgend jaar. Massamanifestaties zijn in heel het land tot 1 september 2020 verboden. Ook in Hove. In enkele van onze buurgemeenten verschenen er al lijsten van alle openbare en private activiteiten die er niet zullen doorgaan dit jaar wegens corona.

De burgers zouden graag vernemen welke manifestaties er in 2020 nog zullen doorgaan in Hove, kwestie om de agenda’s in te vullen en te plannen.

Zomerendfeesten 2020 ???

Voor Hove komen dan direct de Zomerendfeesten in zicht. Normaal was deze activiteit gepland voor het weekeinde van vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus. Dit valt nog in de periode dat massamanifestaties verboden zijn. Dit evenement gaat uit van de Hovese Middenstandswerking. Gaat deze manifestatie dan misschien enkele weken later door ? Dan zijn er concurrerende manifestaties in al onze buurgemeenten !

Het zou interessant zijn als de organiserende Middenstand Hove eens snel duidelijkheid bezorgt over haar plannen rond de Zomerendfeesten 2020 !

We willen wel zaken doen in Hove, maar dan moet er een duidelijk aanbod en aankondiging zijn !

Foto’s (c) Gazet van Hove.