T H E M A  =  inspirerend VUUR

Beste kunstvrienden

We zijn terug in volle ‘AchterGlas’-mood voor de nieuwe tentoonstelling in januari 2021.
Vanwege COVID-19 hebben wij nog geen infoavond kunnen organiseren en zijn we genoodzaakt ons thema op een alternatieve manier bekend te maken. Dat doen we hierbij dan met een leuk filmpje. Het bevat de essentie van de presentatie die normaal op de eerste infoavond zou getoond worden.

Inspirerend VUUR 

Na ‘Water’ in 2015 is er met ‘Inspirerend Vuur’ opnieuw gekozen voor één van de klassieke elementen. Vuur is overal aanwezig in het leven en de wereld die ons omringt, in vele verschijningsvormen en dimensies, letterlijk en figuurlijk, concreet en symbolisch…
Het is de opdracht voor de kunstenaar om zich te laten ‘inspireren’ door vuur in zijn meest brede betekenis en er zijn eigen creatieve invulling aan te geven.

Info
De infoavond die gepland is voor 3 september om 20.30u. in ‘De Markgraaf’ in Hove zal wel doorgaan, behoudens onvoorziene omstandigheden uiteraard. In afwachting daarvan kan u ook al op onze website www.achterglas.be terecht voor meer informatie over het thema en de praktische aspecten van uw deelname.

Inschrijven
Voelt u zich aangesproken door het thema en wenst u deel te nemen ? Dat kan met een simpel mailtje naar onze mailbox achterglas@live.be . Daar kan u ook terecht voor bijkomende informatie of specifieke vragen.
Noteer alvast dat 15 oktober de ultieme datum is om in te schrijven.

Beste groeten
het AchterGlas-team.

AchterGlas v.z.w.
Mortselsesteenweg,   38
2540          Hove
achterglas@live.bewww.achterglas.be .

Collega-kunstenaars en academies van buiten onze gemeente zijn uiteraard ook meer dan welkom. Stuur deze info door !

Foto’s (c) Gazet van Hove.