De terreurmethoden van Black Lives Matter en Antifa hebben nu ook in Vlaanderen navolging gekregen. In Roeselare hebben “onbekenden” een doxing-operatie uitgevoerd, waarbij via de sociale media de namen en adressen bekendgemaakt werden van acht agenten die aanwezig waren bij de uithuiszetting van een zwarte cocaïnegebruiker.

Die was zo high dat hij helemaal door het lint ging en vastgebonden moest worden. De politie had voor de zekerheid al op voorhand een ambulance opgeroepen, maar dat mocht niet meer baten. De man had zoveel cocaïne ingenomen, dat hij eraan bezweek. Neen, de agenten hadden hem niet in een nek-klem gehouden. Het was zijn eigen stomme schuld. Maar anonieme activisten roepen nu op uit wraak die acht agenten te vermoorden.

Het is een imitatie van wat enkele weken geleden in Chicago gebeurde. Daar werden in zo’n doxing-operatie de adressen van alle politiemensen op internet gepubliceerd, zodat zijzelf en hun familie nu zo goed als vogelvrij zijn. Het is duidelijk waar die terreur toe zal leiden : de politie zal nog minder durven optreden tegen allochtone criminelen. Nog meer agenten zullen ontslag nemen, net zoals nu al overal in de VS gebeurt. En het tuig zal nog meer de vrije teugel krijgen.

de Baader-Meinhoff-gang

P.B. in © ’t Pallieterke.

Foto’s (c) Gazet van Hove.