Volgende editie woensdagmarkt Mortsel op 22 juli

van 8.00u. tot 13.00u.

  • volgende editie: woensdag 22 juli 2020 van 08.00 – 13.00 uur (toegang bezoekers tot 12.30 uur);
  • het dragen van een mondmasker door de bezoeker is wettelijk niet verplicht, maar wordt wel sterk aanbevolen.

Méér marktkramen én een even veilige markt

Het verbod om meer dan 50 kramen te plaatsen werd door de Nationale veiligheidsraad versoepeld. Lokaal bestuur Mortsel engageerde zich na de editie van vorige week om te bekijken of we de markt zo konden intekenen dat er zo veel mogelijk marktkramers kunnen staan én we tegelijkertijd aan de strenge veiligheidsmaatregelen voldoen. We zijn erin geslaagd om een marktplan uit te tekenen waarbij we reeds terug kunnen gaan naar een markt waar de vaste kramen alvast wekelijks een plek kunnen krijgen. Opgelet, een volledige markt zoals vroeger is het nog steeds niet.

Behoud van strenge maatregelen – fase 4 exit strategie

Wat de markt betreft staat er niet langer een limiet op het aantal kramen dat we mogen opstellen, wordt het aanbieden van voeding en dranken voor consumptie ter plaatse onder voorwaarden opnieuw toegelaten (proevertjes blijven verboden), maar blijven alle andere veiligheidsmaatregelen integraal bewaard.
Wanneer ? Iedere woensdag van 08.00 tot 13.00 uur

Waar ? Stadsplein
2640       Mortsel
Organisatie : lokaal bestuur Mortsel
Contact : https://www.mortsel.be/woensdagmarkt
Foto’s (c) Gazet van Hove.