Corona maakt nog meer slachtoffers

Kontich last al haar evenementen af tot 1 oktober

Naar aanleiding van de verstrengde maatregelen ter bestrijding van CORONA –   beslist door de veiligheidsraad en de gouverneur van de provincie Antwerpen – heeft het College van Burgemeester en schepenen van Kontich beslist om alle activiteiten georganiseerd door het lokaal bestuur Kontich te annuleren tot en met 1 oktober 2020.

Het Lokaal bestuur Kontich wil de risico’s in de strijd tegen het coronavirus zo veel mogelijk beperken. “We nemen hier onze verantwoordelijkheid en annuleren o.a. het volledige programma van Zomer dicht bij je kot, het seniorenfeest, de vrijetijdsmarkt en braderij en andere. De meest actuele info over de maatregelen in Kontich kan je steeds vinden op de website www.kontich.be “ konden we optekenen in Kontich.

Hou je goed en gezond, vergeet je mondmasker niet, was regelmatig je handen, hou voldoende afstand, beperk je contacten en geniet des te meer van het contact met de mensen in je bubbel !

Foto’s (c) Gazet van Hove.