Kom bij ons team !

Onze afdeling Vrije Tijd en Onderwijs heeft voor elke Boechoutenaar iets te bieden: een cultureel evenement, sportieve faciliteiten, onze bib, zomeractiviteiten voor de jongste inwoners, opvang voor schoolgaande kinderen, uitstappen voor senioren en een onderwijsaanbod voor muziek- of dramaliefhebbers.

Dat gigantische aanbod organiseren en in goede banen leiden, vraagt een doorgedreven samenwerking met onze diensten en medewerkers. Daarom gaan we op zoek naar een coördinator.

Kan jij goed plannen en organiseren ? Ben jij een enthousiaste motivator ? Staat een constructieve en efficiënte samenwerking voor jou hoog op de agenda ? Bekijk dan onze vacature van coördinator Vrije Tijd & Onderwijs !

Schrijf je ten laatste op 6 september 2020 in. Kijk hier voor de infobundel van de vacature en de data van de selectieproeven.

Interesse ? Bezorg dan je kandidatuur (met CV en hoogste diploma). Vermeld altijd vacaturenumer 2020-11.

Medewerker bibliotheek (C1-C3) – deeltijds, contractueel 

Voel jij je goed bij een overzichtelijk takenpakket en werk je graag klantgericht ? Als bibmedewerker zorg jij voor de collecties (boeken, tijdschriften, cd’s en andere informatiebronnen) en werk je mee aan initiatieven om een zo ruim en divers mogelijk publiek te bereiken. Baliewerk en het informeren van de bezoekers doe je met de glimlach.

We zoeken drie paar extra handen !

Schrijf je ten laatste op 6 september 2020 in. Kijk hier voor de infobundel van de vacature en de data van de selectieproeven.

Interesse ? Bezorg dan je kandidatuur (met CV en hoogste diploma). Vermeld altijd vacaturenumer 2020-08.

Foto’s (c) Gazet van Hove.