Tijdens een warme zomeravond genieten van een mooi concert … Heb jij het ook gemist de afgelopen maanden ? Goed nieuws ! Op donderdag 27 augustus trakteren we je op een gratis openluchtconcert op het Wiebelplein (Konijnenbergstraat 1).

Artiest : Poltrock

David Poltrock is bekend als toetsenman van De Mens en van samenwerkingen met Triggerfinger, Hooverphonic, Jasper Steverlinck, Bent Van Looy … Onder de naam Poltrock verraste hij in 2018 met ‘Mutes, Moods & Machines’: een eclectische instrumentale trilogie waarin hij zijn liefde voor de piano registreerde, wat hem de Music Industry Award (MIA) voor beste muzikant van 2018 opleverde. Tijdens dit concert speelt hij vooral werk uit ‘Mutes’ en neemt hij je mee op een intense trip door intieme klassieke pianomuziek.

Praktische info 

  • Start: 20.30 uur.
  • Het concert is gratis, maar het is wel verplicht vooraf een ticket te bestellen via www.boechout.be/vooruit. Enkel met een ticket krijg je toegang tot het concert.
  • De ticketverkoop start op vrijdag 21 augustus om 9 uur. Wees er snel bij, want OP = OP.
  • Je kan maximum 6 tickets per persoon bestellen. Opgelet: je koopt je tickets per bubbel. Zo kunnen we ervoor zorgen dat iedereen op een veilige afstand van elkaar kan zitten. Koop je dus 5 tickets tegelijk, dan veronderstellen we dat deze 5 personen in één bubbel zitten.
  • Het is verplicht een mondmasker te dragen tijdens het concert.
  • Ter plekke kan je geen drankjes krijgen, maar voor en na het concert ben je natuurlijk welkom in de omliggende horeca.