Hove Sport begint de nieuwe voetbalcompetitie met een klinkende overwinning

Ook de seniors van Hove Sport begonnen het afgelopen weekend dan eindelijk aan de competitie. De eerste ploeg ontving een jong Aartselaar B en ging verder op haar elan van de voorbereiding. Milan Peeters opende van dichtbij de score al in de 8ste minuut en met doelpunten van Wim Meeuws in de 14de en de 16de minuut en Glenn Van Wezer in de 36ste minuut was de wedstrijd vroeg gespeeld. Aartselaar dat voor de rust weinig in het stuk voorkwam, maakte gebruik van een onoplettendheid in de Hovese verdediging om in de 37ste minuut toch ook te scoren. Met opnieuw Glenn Van Wezer in de  41ste minuut werd de ruststand op 5-1 gebracht. In de tweede helft was Hove wat uitgeblust en die helft was eigenlijk overbodig. De thuisploeg controleerde, had nog heel wat kansen maar de afwerking kwam er niet meer. Dat maakte dat de bezoekers toch af en toe hun kans gingen en driemaal gevaarlijk waren. In de 65ste minuut legde Glenn Van Wezer met zijn 3e doelpunt de 6-1 – eindscore vast. Volgende zondag speelt Hove Sport om 15u op en tegen Verbroedering Zwijndrecht dat op de eerste speeldag onderuit ging tegen KVC Wilrijk B.

De dames van Hove Sport begonnen zaterdag aan hun competitie met een 1-1 gelijkspel tegen VDP. Volgende zaterdag spelen ze om 13u op verplaatsing bij Davo Puurs.

De reserven van Hove Sport wonnen vrijdag bij Boechoutse met 2-3.

De U17 verloren met 3-4 van Eendracht Zoersel en de U15 A en B ploeg verloren beide hun wedstrijd tegen OLVE en op Hooikt.

Foto’s (c) Gazet van Hove.

Radio Zuidrand FM 105.1 .